Vinter vid havet

Den sista dagen på 2009 bjöd på ett strålande vinterväder. Sol, lagom kallt och vindstilla.

Havet har börjat få ett tunt täcke med is och solens låga strålar landar mjukt på klipporna.

Isen kryper upp på stenarna vid strandkanten.

Det behöver inte vara sommar för att det ska vara vackert vid havet. Jag tycker det är minst lika vackert så här.  Det var så stilla och fint och solen t.o.m värmde lite 🙂

(Om jag gjort rätt nu så ska bilderna vara klickbara. De blir inte jättestora om du klickar på dem, men något större i alla fall.

Jag är ingen vän av jättestora bilder på bloggar, man ska inte behöva scrolla sig igenom en bild, upp och ner, vänster och höger för att se hela bilden,då får man ju absolut ingen uppfattning om bilden. Lagom är bäst )  🙂

Annonser

6 thoughts on “Vinter vid havet

 1. Anita

  Ulla … vilka underbara bilder! Bild nummer två är makalöst vacker. Den har jag tittat på flera gånger. En helt underbar komposition. Den vackra isen ger en ljuvlig mjukhet och återigen … kompostionen är så himla fin med linjerna och stenarna i förgrunden. Den skulle du ha på väggen för att minnas nyårsafton 2009.

  Det gick alldeles utmärkt att klicka och bilderna blev precis lagom stora. Fast man ser dom väldigt bra som dom är i bloggen också.

  Ha nu en riktigt skön lördag. Här har det snöat hela morgonen men precis nu slutade det och en blek sol letar sig igenom molntäcket.

  Kram
  Anita

  Svara
 2. Mona k

  Hej Ulla!
  God fortsättning på det nya året! Vilka ljuvliga bilder från kusten, jag håller med dig om att det verkar vara lika vackert hos er även vintertid. Jag saknar dock den vita snö som vi har här i Skövde.
  Ha det gott!
  Kram Mona K

  Svara
 3. schonfoto

  Alla årstider har sin speciella charm vilket du med stor tydlighet visar. Jag längtar ofta till kusten, men vintertid har besöken varit få, det är mest på sommaren man som inlandsbo åker till kusten. Mycket vackra vinterbilder Ulla….här har vi just nu massor av snö och mer är på G 🙂

  Mvh, Jörgen

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s