Mina bilder på Printler

Nu finns några av mina bilder som fotokonst på Printler. Alltid roligt att pröva lyckan 🙂

Jag kommer att lägga till bilder där efterhand så kika gärna in där:

Printler

jpl3

Min japanska lönn fotograferad i uterummet.

Annonser

4 thoughts on “Mina bilder på Printler

 1. Anita

  Men så roligt Ula! Hade inte hört talas om Printler men var inne och tittade och där fanns mycket fina bilder och dina platsar verkligen där. Trots att det är sommar blev jag väldigt förtjust i vinterbilden med de lediga bänkarna. Kände dessutom igen en av fotograferna, Stefan Christophs från Södertälje. Jag har varit och tittat på hans utställningar. Han hade en fotorunda i söndags som jag velat vara med på men tyvärr var det ju fullt upp med husmålning. Hoppas det kommer fler tillfällen för det hade tydligen varit stor uppslutning.

  Idag vräker regnet ner här men det är behövligt. Vi har haft snustorrt i rabatterna till och med i vår trädgård som aldrig brukar torka upp. Kommer det lite värme efter det här så sätter växtligheten igång ordentligt även hos mig.

  Ha en bra dag!

  Kram Anita

  Svara
  1. langberg Inläggets författare

   Tack Anita 🙂 Jag fick nys om Printler för några månader sen och tänkte att det kunde vara kul. Jag har ju så många bilder liggande och nya tillkommer hela tiden så då tyckte jag att varför inte prova, som en kul grej bara 🙂
   Ja,vädret skiftar snabbt nu. I förrgår hade vi 27 plus och åska. Igår var det 12 plus och riktigt ruggigt väder. Idag är det sol med måttliga 17 gr. Hoppas att regnet hos er gör susen för växtligheten.
   Ha det gott, vi ”syns” 🙂
   Kram Ulla

   Svara
 2. Anneli - A'la Foto

  Så vacker bild! Såg den på Printler och den skulle passa superfint på väggen! Måste också säga att jag bara ÄLSKAR din ormbunksbild på Printler! TOKSNYGG!! Lycka till!

  Svara
  1. langberg Inläggets författare

   Tack så mycket Anneli! Det är en rolig grej bara 🙂 Man kan ju ha några bilder liggande där också i stället för att de bara ligger och ”skräpar” på datorn 🙂 Man kan ju byta ut dem där ibland också om man vill. Som sagt, bara på skoj.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s